Boek Natuurlijke Analyse

Om je een impressie te geven van het boek ‘Natuurlijke Analyse, ander zicht op gezondheid’ zijn hieronder, per hoofdstuk, een aantal pagina’s weergegeven. Hieronder de inleiding uit het boek.


Inleiding

Meer dan de helft van de mensen worstelt met een chronische aandoening. Op velerlei manieren zoeken we naar beterschap; we willen gezondheid en welzijn, maar velen lukt het niet helemaal.

Dit boek geeft misschien een ander antwoord met betrekking tot jouw beterschap of welzijn dan je gewend bent. Een andere insteek of gedachtegang kan verwarrend zijn. Het is niet mijn bedoeling om je te verwarren, maar als je lange tijd met iets worstelt, kan het nodig zijn om een andere, nieuwe ingang te vinden naar je beterschap en welzijn. Daarom, als dit boek je verwart, kan ik niets anders doen dan je feliciteren.

Uit respect voor jou en mij vraag ik je om niets van wat ik zeg te geloven, maar op zoek te gaan naar jouw eigen waarheid. Die vind je alleen in jezelf. Ga op onderzoek uit en kom tot je eigen waarheid – en je eigen waardigheid. Vanuit mijn hart zeg ik dan ook: lees jezelf waardig naar je eigen gezondheid en welzijn.


Het boek heeft de volgende hoofdstukken:

Bestellen boek Natuurlijke Analyse

Titel: Natuurlijke Analyse
Subtitel: Ander zicht op gezondheid
Auteur: Leen van Rij
ISBN: 978-90-830396-1-9